Yuvaklı İlkokulu

Vizyon: Değerlerine bağlı, ruhen ve bedenen sağlıklı, aklı ve vicdani hür bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimizin bireysel özelliklerini dikkate alarak; milli ve manevi değerlere bağlı, öğrenmeye açık, bilgili, özverili, araştırmacı, becerikli, özgüvenli, çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara geniş açıdan ve objektif olabilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliğine açık ve grup çalışmalarında etkili birer birey olarak yetişmesini sağlamak.

Saatler: 8.45-14.50
Isınma: Soba
Yabancı Dil: Ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okul ile bitişik 1 adet 1+1 sobalı lojman bulunmaktadır.

WEB - https://yuvakliio.meb.k12.tr

Adres - YUVAKLI MAH. YUVAKLI KÜME EVLERİ NO 3 TEKMAN / ERZURUM

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Dere kenarında 23 haneli bir köydür. Okul ve lojmanı köy merkezinin dışındadır.

Adres - YUVAKLI MAH. YUVAKLI KÜME EVLERİ NO 3 TEKMAN / ERZURUM

Ulaşım Köyümüzde ve civar köylerde bulunan servislerle yol açık olduğu müddetçe ve yolcu olduğu sürece ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 132 km, ilçe merkezine 61 km uzaklıktadır.